Nå ud til kunderne med Google Ads

Google Ads er vejen frem, hvis I ønsker at omdanne besøgende til nye kunder.

Google Ads har den fordel, at I kun betaler, når brugere klikker sig ind på jeres hjemmeside via Google Ads-annoncen eller ringer til jer. Det vil sige, at tilmeldingen er helt gratis, og at I kun betaler, når jeres annonce har den ønskede virkning. Men hvordan tjener i så penge på Google Ads? Det er netop det, som vi hos Heymate365 kan hjælpe jer med. Pengene kommer ind, når jeres annonce begynder at omdanne de besøgende til reelle kunder. For at jeres besøgende kan omdannes til kunder, har i brug for en professionel optimering af jeres annoncer, og den sørger vi for.

Søgemaskineoptimering SEO - digital marketing

Google Ads øger din kundegruppe

Med Google Ads kan I målrette jeres annoncer specifikt efter jeres ønskede målgruppe. Dette vil med tiden øge jeres eksisterende kundegruppe. Google Ads tilbyder flere forskellige måder, hvorpå I kan nå ud til jeres kunder. I kan vælge imellem søgeannoncer, displayannoncer, videoannoncer og appannoncer. Det er jer der bestemmer, hvilke I vil benytte, og herefter hjælper vi jer med at optimere og tilpasse. Vi rådgiver jer også gerne til, hvilke løsninger der er de mest effektive for netop jeres virksomhed.

Kontakt os

Vigtigt med tålmodighed

Google Ads er en af de lidt dyre løsning, men i det lange løb er det også en løsning, der for alvor kan skabe resultater. Dog kræver det tålmodighed fra jeres side af. Succes bliver ikke opnået på én dag – særligt hvis det skal resultere i flere kunder. Det tager nemlig tid at optimere annoncerne, så de indeholder de søgeord, der fungerer som konverterende.

Ud fra målinger af de besøgende på jeres hjemmeside, vil i med tiden kunne se, at færre vil besøge jeres hjemmeside, men til gengæld vil de besøgende være inden for jeres virksomheds målgruppe. I takt med at besøgende falder til et stabilt punkt, vil jeres kundebase til gengæld øges. Når resultatet når dette punkt, vil jeres Google Ads-strategi være lykkedes og i får derfor en positiv ROI.

Kontakt os

Har I et ønske om at høre mere om Google Ads, og hvad vi kan tilbyde, er i mere end velkomne til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer om et potentielt fremtidigt samarbejde. Med vores brede erfaring inden for området, forstår vi at vejlede og rådgive jer bedst muligt, så vi i fællesskab når frem til den mest optimale og effektive løsning for netop jeres virksomhed.

Google Ads kan være et forvirrende område at bevæge sig ind på, og det kræver derfor en række kompetencer at kunne begå sig her. Det er derfor, at du ringer til os. Vi har de nødvendige kompetencer for at kunne skabe målbare og økonomisk rentable resultater for jeres virksomhed.

Vil du vide mere?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os