Bliv synlig på de sociale medier med Facebook annoncering

Facebook er et af de største og vigtigste medier i forhold til annoncering, da 63% af alle danskere besøger mediet dagligt. Derfor er det en platform, hvor du ønsker at gøre din virksomhed synlig. I har muligheden for at gøre jeres virksomhed synlig på her med Facebook annoncering, og hos Heymate365 gør vi vores bedste for at gøre en forskel for jer ved at øge synligheden for jeres virksomhed og ydelse via denne strategi.

Søgemaskineoptimering SEO - digital marketing

Derfor skal du vælge Facebook annoncering

På Facebook har I muligheden for at vælge mellem et stort antal af forskellige annoncetyper. Det betyder, at vi har muligheden for at tilpasse og skræddersy annoncerne, så de passer specifikt til jeres virksomhed og generelle krav. Vi har muligheden for at skabe unikke annoncer for jer, der formår at kommunikere jeres budskaber ud til den målgruppe, som I ønsker at ramme. Denne målretning gør det billigere for jer at skabe ny kunder, end hvis i havde benytte andre annonceplatforme.

Annonceringsmulighederne på Facebook bliver hele tiden mere og mere komplekse, da segmenteringsmulighederne opdateres og forbedres jævnligt. Med Facebook annoncering er jeres virksomhed derfor med på beatet og kan give jer det mest optimale udbytte, hvis blot det benyttes rigtigt. Det er her, at vi hos Heymate365 kan gøre en forskel for jer, da vi forstår at udnytte Facebook annoncerings muligheder, så det kommer jer til gode.

Facebook har ikke udelukkende teknologiske fordele. Facebook er et medie, der handler om relationer, og det betyder, at I som virksomhed har muligheden for at skabe en stærk dialog, engagement og relation til jeres målgruppe. Jeres annoncering på Facebook giver nemlig muligheden for at følge jeres målgruppes adfærd og handlinger, hvilket hjælper os til at målrette annoncerne mere præcist til jeres kunder, deres udfordringer, og der hvor de befinder sig i kunderejsen.

Vi tager jer i hånden hele vejen

I skal ikke være bange for at vælge forkert, når det kommer til annoncetype og andre parametre. Vi hos Heymate365 sørger for at vælge den mest effektive løsning for jer. Vi tager jer i hånden gennem hele processen og hjælper jeg med at bygge den mest hensigtsmæssige strategi op, hvad angår annoncering på Facebook. Vi sørger ikke blot for, at Facebook bliver endnu et led i jeres reklame- og indtjeningskæde, men for at Facebook annoncering bliver en unik del af jeres virksomhed og hermed bliver økonomisk, samt kundemæssigt rentabel for jer.

Kontakt os

Kontakt os

Ønsker I at vide mere om Facebook annoncering, eller hvad vi kan tilbyde dig, er I velkomne til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer om et fremtidigt samarbejde i forbindelse med annoncering på Facebook eller en af vores andre ydelser.

Hos Heymate365 gør vi vores bedste for at få jeres virksomhed til at skille sig ud fra mængden og kommer succesfuldt frem i verden via digital marketing.

Vil du vide mere?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os