Skal vi også hjælpe din virksomhed med at få succes online?

Heymate er et markedsføringsbureau med stort kendskab til online-branchen. En øget konkurrence på det digitale marked kan gøre det vanskeligt at blive set. Med vores viden og erfaring kan vi hjælpe din virksomhed med at trænge igennem til potentielle kunder. Gennem professionel optimering af jeres digitale platforme omdanner vi jeres besøgende til kunder.

Hos Heymate har vi en anderledes tilgang og et andet indblik i Google og Facebooks værktøjer, idet vi selv ejer mere end 50 websites og har mere end 1,5 millioner besøgende fra SEO og Adwords hver måned. Vi hjælper i dag mere end 300 kunder på Facebook. 63 procent af alle danskere besøger dagligt Facebook, derfor er mediet et af de største og vigtigste i forhold til annoncering. Yderligere råder vi over flere hjemmesider, der er placeret som nummer ét på Google, hvilket øger trafikken på siderne. Med et bredt indblik i Google konti og Facebook annoncering kan vi med vores ekspertise helt sikkert også hjælpe din virksomhed.

Vi ønsker at berige vores kunder med vores viden og alle vores erfaringer indenfor den digitale verden. Heymate har gennem deres knowhow givet flere virksomheder et skub på vejen til en øget vækst. Vi har efterhånden prøvet det meste, så nu vil vi hjælpe dig.

Kenneth
KennethPartner
Christoffer
ChristofferPartner
Nicolai
Nicolai Head of Heymate365
Martin
MartinHead of Marketing
Nikolaj
NikolajHead of Outreach
Rune
RuneHead of Facebook
Søren
SørenMediekonsulent
Signe
SigneStudentermedhjælper
Mads
MadsStudentermedhjælper

Vil du vide mere?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os