Project Description

HVEM ER SENZONE?

Senzone laver indlægssåler og ortopædiske sko efter kundens fødder og behov. Senzone kendetegnes ved deres enorme ekspertise i fødder.  Senzone laver indlægssåler og ortopædiske sko efter kundens fødder og behov. Senzone kendetegnes ved deres enorme ekspertise i fødder.

www.senzone.dk

0+
Leads
0%
Organisk trafik
0+
Subscribers

Senzone har fordoblet antallet af leads

En øget konkurrence på det digitale marked kan gøre det svært at trænge igennem hos potentielle kunder. Hos Heymate har vi formået at etablere Senzone på markedet, hvilket har bidraget til over 500 nye leads.

At man kan få flere kunder, hvis man bliver mere synlig på nettet, er ikke en påstand, men et faktum. Men blandt de utallige hjemmesider, blogs og webshops der eksisterer på nettet, kan det være vanskeligt at blive set.

Med et solidt kendskab til online-branchen har Heymate hjulpet Senzone med markedsføring gennem opbygning af hjemmeside, google ads og Facebook annoncering. Heymate har gennem sin brede erfaring indenfor søgemaskineoptimering udarbejdet SEO-tekster til Senzones hjemmeside med udgangspunkt i at øge omverdens kendskab til virksomheden.

På baggrund af ovenstående tiltag formåede Senzone at få over 500 leads og mere end 1500 subscribers. Med en mission om at gøre en forskel for den digitale verden er ovenstående yderst tilfredsstillende for Heymate.

Heymate 365 har virkelig gjort en forskel for Senzone. Vi har tydeligt kunne mærke deres indflydelse på vores online markedsføring som man bare må sige er en stor faktor i dag!

Brian Skaarup, Senzone

Skal vi også hjælpe dig?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os