Project Description

HVEM ER CAMPEN AUKTIONER?

Campen Auktioner er et auktionshus i Randers, der har et stort udvalg af auktioner. De har alt lige fra ophørsauktioner til flytteauktion og specialauktioner.

www.campenauktioner.dk

0+
Klik
0DKK
Gennemsnitlig CPC
0+
Reach

Online markedsføring har givet Campen Auktioner stor succes

Ved hjælp af Heymates markedsføringsindsats hos firmaet Campen Autioner, har de opnået et reach på over 500.000.

Ofte, kan markedsføringsposten hos virksomheder blive nedprioriteret. Det kan blive en uoverskuelig opgave, og hvordan skabes den mest profitable markedsføring? Denne tvivl kan Heymate være behjælpelig med.

Campen Auktioner er en af de virksomheder, som vi hjælper med at markedsføre sin virksomhed. Heymate hjælper igennem daglige kampagner for deres auktioner, reklamer på Facebook og Google ads.

Denne hjælp har resulteret i 350.000 kliks, gennemsnitlig CPC (Cost per click) på 0,50 kr. og et reach på over 500.000. Alt sammen noget, som har skabt en øget kendskabsgrad til virksomheden, og de produkter virksomheden tilbyder. Et yderst tilfredsstillende resultat for Heymate, som har til formål at gøre en forskel for den digitale verden. Det er digitalt, at folk nu befinder sig, og derved ses vigtigheden i, at din virksomhed også befinder sig der.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os