Projekbeskrivelse

HVEM ER BILLIGVVS?

Billig VVS er en dansk online shop der sælger alt til VVS og generelt udstyr til hus, have, belysning osv.

www.billigvvs.dk

Vi har hjulpet BilligVVS med deres online synlighed

Det kan være svært at slå igennem på markedet i dag – konkurrencen er benhård. Vi har hos Heymate formået at forøge BilligVVS’s synlighed, og dette har skabt større trafik på hjemmesiden.

SEO og linkbuilding. To begreber, som er vigtige at kende og sætte sig godt ind i, hvis man som virksomhed ønsker at blive og forblive synlig på nettet. Når man bliver mere synlig, opnår man som oftest flere kunder. Det kan dog være en uoverskuelig opgave at skabe synlighed, men det er her Heymate kommer ind i billedet.

Heymate har stor erfaring indenfor digital markedsføring og vi har hjulpet mange virksomheder med blandt andet SEO, linkbuilding og hjemmeside-opbygning. En af de virksomheder vi har hjulpet er BilligVVS, en virksomhed udelukkende baseret på nettet. På grund af BilligVVS’s store online-tilstedeværelse og konkurrencen på markedet, var vores hjælp kærkommen.

Hos BilligVVS har vi oplevet, at Heymate har gjort en betydelig forskel, som har forbedret alle led i vores SEO og opbyggelsen af et synligt site.

Heymate har været en rigtig stærk og behagelig samarbejdspartner, og vi har nydt at arbejde sammen med teamets dygtige og venlige medarbejdere. De har under hele processen formået at holde et professionelt fokus. Derudover har de været forstående og resultatorienteret – og vores ønsker og behov er kommet i første række. Foruden en professionel tilgang, har Heymate altid leveret vores SEO-projekter til tiden.

Vi har alt i alt været rigtig glade for vores tætte samarbejde med Heymate, og vi anbefaler Heymate som samarbejdspartner.

Leonard, Billig VVS

Skal vi også hjælpe dig?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os