Projekbeskrivelse

HVAD ER BILHANDEL?

Bilhandel er en dansk hjemmeside der samler alle biler som bilforhandlere tilbyder, over hele danmark.

www.bilhandel.dk

Bilhandel har nu flere brugere end nogensinde før

Synlighed på det digitale marked er en svær egenskab at opnå. Hos Heymate har vi dog formået at hjælpe Bilhandel med at opnå denne synlighed, og de har nu et stigende antal brugere.

Hos Heymate er vi kompetente og har stor erfaring inden for digital markedsføring. Med disse kompetencer og erfaringer har vi udviklet Bilhandels hjemmeside via Google Ads, opbygning af hjemmeside og Facebook annoncering. Siden indeholder nu også SEO-optimerede tekster, som gør det lettere for potentielle brugere at finde dem, når de søger på Google og andre søgemaskiner.

Denne form for digital markedsføring har for Bilhandel betydet, at de har fået mere trafik på deres hjemmeside og har fået et øget antal brugere. Grunden til dette er, at de nu er blevet synlige i søgemaskinernes søgeresultater og på de sociale medier. Bilhandel har mere en 300 forskellige bilforhandlere på hjemmesiden, og over 200 af dem hjælper vi på Facebook.

Med den rette digitale markedsføring er det muligt at blive kendt af omverden, og det har vi hos Heymate med et tilfredsstillende resultat hjulpet Bilhandel med at blive.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os