Projekbeskrivelse

HVEM ER AKVATUR?

Akvatur er en dansk virksomhed, der sælger vandhaner, som kan levere lige fra isvand til kogende vand direkte fra vandhanen.

www.akvatur.dk

0+
Reach
0mil+
Black Friday omsætning
0X
Facebook ROI

Online marketing gav Akvatur et reach på over 1 million

Virksomheden Akvatur, som sælger højteknologiske vandhaner og tilbehør, har ved hjælp af ny hjemmeside og hjælp til markedsføring skabt vækst og flotte økonomiske resultater.

Heymate har et stort kendskab til online-branchen og har via deres knowhow givet Akvatur et skub på vejen mod en større vækst. Heymate har blandt andet hjulpet med at opbygge Akvaturs hjemmeside, google ads, samt Facebook annoncering.

Særligt Black Friday, var en dag, som viste et tydeligt afkast på den succes, som markedsføringsposterne har skabt for Akvatur. Der blev op til Black Friday lavet kampagner, og andre markedsføringstiltag, som resulterede i et salg på over 1 million, blot på den ene dag. Et flot resultat, som blandt andet bundede i en succesfuld markedsføring.

Grundet ovenstående tiltag, har virksomheden også nået et reach på over 1 million. Ovenstående resultater har været yderst tilfredsstillende for Heymate, og missionen om at gøre en forskel for den digitale verden og for virksomheden Akvatur menes at være fuldent.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi gør i dag en forskel for mere end 300 kunder med deres online synlighed, og du kan blive den næste.

Kontakt os